Sunday, January 11, 2009

Aiseyh, xley tido ler mlm ni~

pst...pst..


sejak 3 hari kebelakangan ni, dalam kepala aku ni duk playback lagu2 hindustan ler..

emmm, xtau la nape, tetibe berubah mood ng lagu2 hindustan..

n paling kemuncak mood hindustan ak ni adalah mlm ni laaa..

aaa, ekceli bukan ape sgt, bukan pelik pon, cume aku ni, dah lame tinggal zaman2 layan citer2 ngan lagu2 hindustan ni...apekah misteri disebalik kejadian ini~


dalam banyak2 citer hindustan ni, 1st movie dorg yg ak tgk ialah Kuch Kuch Hota Hai(1998), 2nd Dil To Pagal Hai(1997)..aku ingat lagi beb, sbb start drpd tu laaa era hindustan ak bermula..

emm, tp, dalam byk2 citer tu, yg paling aku suke ialah Kaho Na Pyaar Hai..plot citer yg menarek, lagu2 pon best, hero n heroin pon mantap..waaa..Hrithik Roshan n Amisha Patel wa cakap luuu..




pade sape2 yg xtau pasal citer tu, meh sini ak nk citer sket2..


cite nye bermula apabila....Hrithik n amisha ni terdampar kat sbuah pulau(dah lupa mcmane), kat pulau tu dorg berdua j yg ade...so mcm2 laaa adegan lucu n sengal yg akhirnye berbuahkan cinta antara mereka.dari asyik gaduh2, last2 kapel..hihi..standard citer la tu..pastu, lepas dselamatkan n balek k bandar, satu hari hero kne bunuh oleh sekumpulan samseng n mayat xdjumpai. then, ape lagi, amisha pon berkabung laaa..sedey siot time tu..pastu, dah lame sgt amisha tu cmtu, berkabung xabes2, last2 sepupu dia pon bwk dia p oversea, duk kat sana, mulakan idop baru..


aaa, tetibe...aaaa..satu ari spupu dia ajk p klab malam. kat situ ade dia ternmpk ng sorg penari yg muka nye sebijik mcm balak dia dulu, Hrithik..dia pon tertanye2, sape kah jejaka tersebut..hihi..aaa, start kat situ, byk lagi konflik2 yg menarek..ending dia pon best jgk..kalu nk tau, korg tgk la sendiri..tp ak tau, ade sesetengah org mmg xlayan filem2 hindustan ni..


tp, kalu2 laa ade org yg minat filem hindustan ni, kalu ade citer ni, pass2 laa kat aku..aku tgh kempunan nk tgk citer tu lg skali niiiii...aaaaa.plzzzzzzzzzzzzzzz....


mlm ni, ak nk tido pon susah sbb lagu2 dalam citer Kaho Na Pyaar Hai ni dari td duk terngiang2 lam kepala otak aku ni..hadeh...ak xley nk stop laaa nyanyi....Ya Allah, berilah ak ruang utk rehat kan diri ini dgn tido..ameeen..


arap2 ak dpt tido la lepas siap post ni...


gtg

5 comments:

syabab said...

Dah xde lagu len ka...huhu...

warInsIdeme said...

ahhhh..

xde2..
kaho na pyar hai sgt2 busan n x besh...
sbb xsuke tgk amisha patel blakon.. sgt kaku.. heho..

jgn mrh luq.. :p

p/s; da pandai berblog yerk.. elokla.. ko kan suke berpujangga kan.. :p

-ieqa-

luqman said...

haha...
pe r, amisha tu bapak cute..
lantak r..
ekekeke..

ieyzComei said...

aku suka tengok citer mohabbatein..

lagu2 dia ag best..

ko ada x citer tuh..

luqman said...

mohabbatein...oooo, yg tu pon best jgk...antra yg feveret tuu..lagu2 mmg best..
cume citer tu jiwang meleleh sgt, xde action..ngantok kadang2...wakakaka

dulu ade, skrg dah ilang ntah mane2...lol

Blog Widget by LinkWithin