Wednesday, February 18, 2009

bowling...bowling..bowling..ngeeee~

kawan2..
aaa, ak nk bercerita sket nih...
kisah dah lame, tp nk citer jgk....

alkisahnye, last 2 weeks, tanggal 7hb Feb, hari sabtu, ak bersama rakan2 ku join satu tournament bowling anjuran kelab bowling uniten..

emm,citernye, ak xplan pon nk maen bowling sbnrnye, tp shari sblm tu rumet ak gtw ak yg ada mmbr yg join, tp xdpt nk maen atas hal2 urgent, so ak ganti ler tmpt dia..da best part is, disebabkn ak ni pmain gantian je, so, xyah byr ape2..maen free beb~ hehehe...

ktorg gerak pagi lam kol 10 p South City, smpai2 j, ak tgk ramai jgk dak2 yg ak kenal,fuh, lega rasa nye, xde laaa kaku sgt ak duk situ yea...hihi..mijie pon ade skali, aweq dia pon ade..hihi..

dah tu, ktorg kne form group masing2, satu group 3 org..so, ak team jela ng dash n mijie..leklok sgt la tuh..maen kat lane 27, sebelah ktorg, lane 26, ntah sape laaa, xkenal, tp dak2 uniten lg jgk...kot~

sblm perlawanan bermula

1st game ktorg maen, bapak sayur.hahaha..biasa ler, 1st game ni mmg ktorg saje baling busuk2, warming up je tuh..:p...mijie mmg memaparkan kehandalan nye awl2, ak ng dash lek2 jer..lane sbelah ktorg plak, mmg pro..ntah cmne laaa dorg maen..sorg mamat tuh, cmpak bola mmg smart, nmpk cm nk masuk longkang, tapi, last2, lencong ng angle critical baaaaek punye...asal2 nk gelak sbb mmg bajet masuk longkang, tp, tercekik plak bile tgk bola cmtu...siot jer...soal point baper xyah citer laaa..xsesuai utk tontonan umum..hihihi..

balingan cntoh utk korg2(mmg sesat ler ajaran nih xD)

Dash memaparkan semangat yg waja

ko pakai jampi ar mijie..xaci dowh~

ni la dia muka2 team ktorg, segak dan bergaya, especially aku...kih3..

part yg lagi best, bila dah masuk game ke tiga..em, ntah cmne tetibe ktorg dpt semangat, jin mane yg masuk pon xtau, ktorg ng score mmg top arh..haha...dah smpi kemuncak dah kot..(lmbt siot~ xD)..yg paling mengancam si Dash ler, dari 1st balingan smpai yg ke enam...oops, yg kelima(hihi), semua strike...mengalahkan org lane sebelah plak..haha...jin ape ko pakai Dash~? ish3...

ak pon same jgk, tp xde laaa smpi mcm dash, tp ade la jgk triple strike...hihihi...dan ak dah mncatat rekod baru utk aku, 170...hell yeah~

dah abes maen, 4 game total nye, bapak penat...ibu jari ak darah, siot tol....T_T

ade plak penyampain adiah...antara yg menang adlah Dash n mijie..dorg dpt, tp ak sorg j xdapat..hampeh tol...xpe r, bukan ape, ak xtamak mcm dorg nk jatuhkan pin tu banyak2..ekekeke...jgn marah2...lek2 luuuu, sap okok luuuu~..

ktorg balek petang, kol 3....

3 comments:

LyndaWawa said...

sy pun suke gak men boling pe...jum celen..hehe

warInsIdeme said...

ahaks.. ak tawu.. bak kte mijie.. die plg hebat..!!! huhu

luqman said...

waa....ade org celen kite laaa..hik3....cuak2..
luq xterer laa akak..asyik2 longkang je...uhuk3.sedey siot..
sah2 akak ni yg terer kot...hihihi...

mijie?..huh..dia pakai jampi dowh..dah la tu, magic2 aku smua dispell dsebabkan dia..jin dia otai sangat~ siot je....uhuk3..jgn mare mijie...:P

Blog Widget by LinkWithin